Relax Diet

Onze producten

Meer informatie over de RelaxDiet diëten

1/ Hoe bestellen
2/ Betalingen
3/ Leveringen
4/ Het "Slank en strak" dieet
5/ Het "Proteïne" dieet

 

1/ Hoe bestellen?

Om te bestellen moet men eerst inloggen. Als men nog geen inlog en paswoord heeft kan men deze eenvoudig aanmaken via de registratie. Dan krijgt men een paswoord per e-mail toegestuurd. Deze kan men indien gewenst zelf veranderen na het inloggen. De produkten die men selecteerd gaan in het winkelmandje welke men constant zelf kan beheren.

2/ Hoe betalen?

Voor de betaling zijn er 3 mogelijkheden :

* Betaling per krediet- of bankkaarten : Visa, Masercard, Banccontact, KBC online. Zodra de betaling gebeurt is wordt uw bestelling uitgevoerd

* Betaling per overschrijving op de volgende rekening : Relaxdiet, Zeedijk 179, 8301 Knokke-Heist op het

Rekeningnummer: 737-0208145-26

Iban: be59737020814526         

Bic: KREDBEBB

Dit met vermelding bestelnummer. Zodra de betaling werd ontvangen, wordt uw bestelling uitgevoerd.

* Betaling bij afhaling op het Relax Wellness Centrum, Zeedijk 179, 8301 Knokke Heist

3/ Leveringen

De levering gebeurt na ontvangst van betaling. De levering wordt gedaan op het adres van inschrijving en dit binnen de 48 uur na betaling. Bestellingen voor 12u00 worden de dag erop geleverd, de bestellingen op vrijdag ( voor 12u00 ) worden de maandag erop geleverd.

Bij betaling met kredietkaarten of bankkaarten wordt de bestelling onmiddelijk verstuurd, bij overschrijving wordt de bestelling verstuurd na ontvangst van betaling op rekening van Relaxdiet. De leveringskosten bedragen 8 € voor bestellingen tot 100 € ( incl. BTW ). Voor bestellingen boven de 100 € of voor afhalingen in het Relax Wellness Centrum zijn er geen leveringskosten

NIEUW !!!!!!

Bestellingen vanuit NEDERLAND hebben de zelfde kosten voor de verzendingen ( tot 100 € worden er 8 € verzendkosten aangerekend, voor bestellingen boven de 100 € zijn er geen verzendkosten ). De leveringen in Nederland gebeuren wel op MAANDAG en DONDERDAG. Bestellingen geplaatst tussen Zondag en Woensdag ( voor 12 u ) worden Donderdag geleverd en bestellingen geplaatst tussen Woensdag ( vanaf 12u ) en Zaterdag ( voor 12 uur ) worden op Dinsdag geleverd.

4/ Het "Slank en Strak" dieet principe

Ontbijt:
1 Relaxdiet shake of breakfast koeken als ontbijt stimuleert je stofwisseling en je start de dag met voldoende energie voor al je lichaamfuncties en je mentale alertheid en weerstand.

10 uurtje:
1 stuk fruit om 10 uur brengt je suikerspiegel op een natuurlijke wijze in balans, in arm aan calorieën maar boordevol gezonde vezels en anti-oxidanten.

Middagmaal:
Een gewone gezonde maaltijd als middagmaal, met veel groenten en weinig vet. Geen aardappelen, pasta of rijst en neem 100 gr mager vlees of witte vis.

14 uurtje:
1 stuk fruit om 14uur voorkomt een "dipje" en zorgt voor de versnelde afvoer van afvalstoffen die vrij komen bij de verbranding van je vetreserves.

16 uurtje:
Iets lekkers naar keuze van +/_ 100 kcal om 16 uur zorgt ervoor dat je niet depressief of prikkelbaar wordt. Het brengt lichaam en geest in balans en voorkomt "grote" snoepaanvallen. Ideaal is een Relaxdiet granen reep.

Avondmaal:
1 grote tas magere soep, 1 groot groentegerecht met 50 gr mager vlees of vis en 1 Relaxdiet shake als avondmaal zorgt voor een optimale stofwisseling tijdens de nacht. Het voorziet je lichaam van alle noodzakelijke voedingsstoffen voor het herstel en onderhoud van je lichaam.

Waarom relaxdiet shake als vervangmaaltijd ?

•  De shakes bestaan uit een perfecte combinatie van sojaproteïnes, wei en calcium micellar caseïnes.

•  Ze bevatten het volledig spectrum aan aminozuren met een optimale bio-beschikbaarheid !

•  1 shake = 50 % van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mineralen en vitamines!

•  Ze bevatten géén toegevoegde suikers, aspartaam, zout, zetmeel, kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen!

•  Ze zijn heerlijk van smaak!

Ontdek ook de breakfast koeken en de granenrepen van relaxdiet :

•  Breakfast koeken : ontbijtkoeken ter ondersteuning van gewichtscontrole. bevat enkel 87 kcal per portie ( 2st/p ) met een glycemische index van 38.

•  Granenreep : kies als gezond tussendoortje een granenreep van relaxdiet met slechts 99 kcal/portie van 30 gr.

Tip : vooral groenten en fruit brengen kleur in ons bord. Niet alleen zijn groenten vetarm en vezelrijk, zij bevatten ook veel kankerbestrijdende substanties. Van bioactieve stoffen zoals flavonoïden en cartenoïden, die groenten en fruit hun intense kleur geven, werd aangetoond dat zij helpen om kanker te voorkomen. Geen enkele voedingsmiddel bevat alle bioactieve stoffen samen. Afwisseling is daarom zo belangrijk. Een kleurrijk bord is dus niet alleen smakelijk maar ook gezond.

5/ Het proteïne dieet principe


Om het effect van een protëïne dieet te begrijpen, moeten we begrijpen hoe de energie in ons lichaam wordt geleverd. Via onze dagelijkse voeding nemen we koolhydraten, vetten en eiwitten (proteïnen) in ons lichaam op. Het zijn de koolhydraten en de vetten die zorgen voor de energie die ons lichaam nodig heeft om te functioneren. De eiwitten zorgen zorgen voor het bouwen, onderhouden en herstellen van weefsel in het lichaam.

Een proteïne dieet zorgt ervoor dat er geen koolhydraten in ons lichaam worden opgenomen zodat ons lichaam op continue basis vet zal verbranden om aan zijn energiebehoefte te voldoen.

Het proteïne dieet wordt opgesplitst in 3 grote fases:


De afslankingsfase:
De afslankingsfase wordt gedaan tot we het streefgewicht bereikt hebben. Hier gaat men 4 supplementen per dag nemen + 1 maaltijd ( s'middags of s'avonds ) bestaalde uit groenten + 150 gr mager vlees of vis. Men gaat in deze fase geen brood, aardappelen, pasta, rijst of fruit eten.

De overgangsfase:
In deze fase wordt er geleidelijk overgeschakeld naar een volledige gewone voeding met afbouw van de proteïne supplementen. De eerste week gaat men nog 3 supplementen nemen, de tweede maar 2 meer. Men gaat in deze fase s'morgens 30gr brood ( volkoren ), een stuk fruit en een melkproduct ( mager zonder toevoeging van suiker en fruit) eten. Maar nog steeds geen aardappelen, pasta of rijst.

De stabilisatiefase:
Bestaat uit een gezonde en evenwichtige voeding zonder gebruik van proteïne supplementen.

Verbranding koolhydraten* versus vetten :

In "normale" omstandigheden zal ons lichaam in de eerste plaats koolhydraten verbranden om aan de energiebehoefte te voldoen. Men kan de koolhydraten beschouwen als de "zichtrekening" waarmee de dagelijkse normale energiebehoefte wordt voldaan. Het is pas wanneer deze zichtrekening niet meer kan voldoen aan de energiebehoefte, dat ons lichaam overschakelt naar de verbranding van vetten die we kunnen beschouwen als onze "spaarrekening" (dit zal de enige keer zijn dat we onze spaarrekening willen plunderen).

Verschil met een klassiek dieet.

In het klassiek dieet gaan we minder eten. de verhouding van koolhydraten, vetten en eiwitten blijft hetzelfde, de hoeveelheid die we opnemen is gewoon minder. In het proteïne dieet wordt er een on-evenwicht gecreëerd waarbij er meer eiwitten (proteïnen) worden opgenomen en minder vet en koolhydraten. De kerngedachte van een proteïne dieet is dan ook: om af te slanken moet men niet evenwichtig eten !

Waarom proteïnen ? Proteïne is een belangrijke nutriënt, nodig voor het bouwen, onderhouden en herstellen van weefsel in het lichaam. Heel typisch voor een klassiek dieet is het verlies van spiermassa ten gevolge van een tekort aan eiwitten en een lagere stofwisseling : het lichaam krijgt minder brandstof en zal de energieverbranding op een lager pitje zetten.

Bij een proteïne dieet is er een typische reactie van het lichaam die " ketose " wordt genoemd. Na 2 à 3 dagen gaat het lichaam door een tekort aan koolhydraten over op vetverbranding, waarbij er ketonen vrijkomen die zorgen voor energie en hongerstilling (u leest het goed - het lichaam ervaart geen hongergevoel : in tegenstelling tot het klassiek dieet).

Opgelet : extra koolhydraten stoppen de ketose - vetverbranding. Indien u zich niet strikt houdt aan het proteïne dieet en koolhydraten opneemt, duurt het opnieuw 2 dagen vooraleer u zich weer in ketose toestand bevindt. Sommige mensen zijn hier heel gevoelig voor : een paar druiven, een frisdrank, .... en het is opnieuw 2 dagen wachten vooraleer men in ketose is.


* koolhydraten worden onderverdeeld in twee groepen:
trage suikers: granen, brood,deegwaren, groeten, peulvruchten, ...
snelle suikers: fruit, patisserie, instant dranken, ...

** een minimum aan koolhydraten is steeds nodig. Daarom is het belangrijk proteïne voeding met een evenwichtige samenstelling te kopen zoals deze van Relaxdiet.

Voor meer informatie kan je terecht op : proteïne dieet

Resultaat: Een energieker, slanker, strakker en gezond lichaam.
Je voelt je goed in je vel ! En wie zich goed voelt, straalt energie uit en versterkt z'n innerlijke en uiterlijke schoonheid !

 

Onze promoties

Caramel nootjes repen ( 7 )

Caramel nootjes repen ...

Fase 1, max. 1 / dag          ...

Meer details

€16


Grissini stokjes ( 62,5 gr ) Nieuw

Grissini stokjes ( ...

Fase 1   Heerlijke grissini met sesam zaadjes. Goed voor 2 ...

Meer details

€4


Intense Chocolade Drank  ( 400 gr - 16 maaltijden )

Intense Chocolade ...

Fase 1Pot van 400 gr warme of koude chocolade melk ( 16 maaltijden ). ...

Meer details

€25
Bij Relax Diet kunt u betalen per overschrijving en volgende methodes